Schilderwerk voor particulieren

Schilder Groningen en Assen: voor advies, herstel en renovatie. Vakschilders met oog voor detail!

Oog voor detail
Als huiseigenaar zult u merken dat de schilders van NK Schilders oog hebben voor detail en kwaliteit. Geen enkel huis is immers hetzelfde! Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van kleur- en materiaalgebruik en éénmalig of meerjarig onderhoud van uw kostbare vastgoed.

Kwaliteit en service
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in ons vaandel. De NK bedrijven zijn aangesloten bij NL Onderhoud, daarom kunt u bij ons ook terecht voor het herstellen van houtrotschade, kozijnvervangingen, kleuradviezen, wandafwerking en renovatiewerkzaamheden.

Onderhoudsabonnement
Uniplan Noord is een onderdeel van NK Schilders en houdt zich voornamelijk bezig met het aanbieden van onderhoudsabonnementen. Onze inspecteur komt bij uw woning langs en neemt samen met u zijn bevindingen door. Aan de hand daarvan wordt er een onderhoudsabonnement aangeboden. Met het onderhoudsabonnement bent u ervan verzekerd dat al het onderhoud direct wordt uitgevoerd. Daarmee komt u nooit meer voor onaangename verrassingen en grote kostenposten te staan. U betaalt 10 jaar lang een vast bedrag per jaar, dat u ook nog eens gemakkelijk per maand kunt betalen.

Meer weten? 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met NK Schilders voor het maken van een afspraak of vraag meer informatie aan op onze contactpagina. In ons projectenoverzicht vindt u een aantal representatieve en soms opmerkelijke schilderprojecten waarin (voormalige) woningen en bijzondere huizen centraal staan.