Beglazing

NK Glasservice: voor de vervanging van glas – ramen, deuren en spiegels

NK Glasservice  is een professioneel bedrijf dat zich bezig houdt met beglazing in de ruimste zin van het woord:

√  Beglazen van gebouwen
  Levering en montage van alle mogelijke glassoorten
√  Glasschadeherstel, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
√  Eigen meldkamer met alarmnummer

Snel & vakkundig
Met onze speciaal uitgeruste montagewagens (die u ongetwijfeld al eens bent tegengekomen) zijn wij altijd snel ter plaatse. Onze gekwalificeerde monteurs zorgen voor direct herstel of een noodvoorziening. Dag en nacht, het hele jaar door. Wij werken voor o.a. woningbouwcorporaties, scholen, overheid, verzekeringsmaatschappijen en vele particulieren. Voor zakelijke opdrachtgevers bieden wij een uitgebreide periodieke rapportage betreffende schade en herstelwerkzaamheden.

Assortiment
Ons assortiment van glasproducten is zeer uitgebreid. Naast de meer algemeen gangbare glassoorten leveren wij specifieke oplossingen voor energiebesparing, zonwering en preventie. NK Glasservice heeft een compleet pakket veiligheidsglas zoals inbraak-, brand- en kogelwerende beglazingen. Wij werken conform de gehanteerde richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. We helpen u graag op weg met een inventarisatie op locatie en glasheldere adviezen om uw situatie te optimaliseren.

Specialisten
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bijzondere projecten. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers, kunstenaars en architecten realiseren wij unieke en opvallende glasprojecten zoals glazen deuren, puien, tafels, vitrines, liften, spiegelwanden en bijzondere kunstobjecten. Neem ook een kijkje op onze projectenpagina!