NICO KOOL SCHILDERWERKEN EN GLASSERVICE
Bezoekadres:
Osloweg 124
Groningen
Postadres:
Postbus 839
9700 AV Groningen

tel. 050 - 542 0666
fax 050 - 542 0873
Alarmservicebanner
schilderwerken glasservice alarmservice nieuws-acties projecten links downloads vacatures contact
HOMEPAGE > GLASSERVICE

Nico Kool Glasservice

Producten, schadeherstel en preventie.

Nico Kool Glasservice BV is een professioneel bedrijf dat zich bezig houdt met beglazing in de ruimste zin van het woord:

- Glasschadeherstel, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
- Eigen meldkamer met alarmnummer: 0900 - 1 661 661
- Beglazen van gebouwen
- Levering en montage van alle mogelijke glassoorten

Met onze speciaal uitgeruste montagewagens (die u ongetwijfeld al eens bent tegengekomen!) zijn wij altijd snel ter plaatse. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor direct herstel of een noodvoorziening. Dag en nacht, het hele jaar door.

Wij werken voor o.a. woningbouwcorporaties, scholen, overheid, verzekeringsmaatschappijen en vele particulieren. Voor zakelijke opdrachtgevers bieden wij een uitgebreide periodieke rapportage betreffende schade en herstelwerkzaamheden.

Voor de vervanging van glas (ramen, deuren en spiegels) belt u dus met Nico Kool Glasservice!

Glasservice voor de zakelijke markt »
Glasservice voor particulieren »

Het assortiment van glasproducten is zeer veelomvattend. Naast de meer algemeen gangbare glassoorten leveren wij specifieke oplossingen waar het gaat om b.v. energiebesparing, zonwering en preventie. Nico Kool Glasservice heeft een compleet pakket veiligheidsglas zoals inbraak-, brand- en kogelwerende beglazingen. Wij werken conform de gehanteerde richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. We helpen u graag op weg met een inventarisatie bij u op locatie en glasheldere adviezen om uw situatie te optimaliseren.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bijzondere projecten. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers, kunstenaars en architecten realiseren wij unieke en opvallende glasprojecten zoals glazen deuren, puien, tafels, vitrines, liften, spiegelwanden en bijzondere kunstobjecten. Zie ook de projectenpresentatie.

Nieuws en Acties, glasservice

Op het moment geen nieuws- en/of actie-berichten beschikbaar in deze categorie.

...meer nieuws op de nieuws-pagina »

Projecten

Op de projecten-pagina vindt u een presentatie van een aantal projecten die Nico Kool heeft gerealiseerd. Hiermee hopen we u een indruk te geven van onze werkzaamheden.

Nico Kool Glasservice:
Zakelijke projecten »
Projecten voor particulieren »